На граничен контролно-пропускателен пункт (ГКПП) Калотина се извършват строително-монтажни дейности във връзка

...
На граничен контролно-пропускателен пункт (ГКПП) Калотина се извършват строително-монтажни дейности във връзка
Коментари Харесай

Ето я актуалната обстановка по граничните пунктове у нас

На граничен контролно-пропускателен пункт (ГКПП) " Калотина " се извършват строително-монтажни дейности във връзка с контракт за реорганизация и рационализация, оповестяват от Главна дирекция „ Гранична полиция “ на Министерство на вътрешните работи.

Дейностите налагат временно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства.

През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че временната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване, предизвестяват от там.  
 
Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове със Сърбия. 

На границата с Румъния трафикът също е естествен за всички гранични пунктове. Преминаването в сектор от моста при Граничен контролно-пропусквателен пункт " Русе " се реализира в една лента заради ремонтни действия. Участъкът е сигнализиран краткотрайно с пътни знаци, придвижването се контролира. 

На българо-гръцката граница прекосяването също се реализира обикновено. През граничните пунктове " Маказа ", " Златоград " и " Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси, напомнят от Министерство на вътрешните работи.  Трафикът е естествен на всички гранични пунктове на границата и с Република Северна Македония и Турция. Данните са настоящи към 18:00 часа на 1 януари. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР